Inaktiv platsannons

Innovativ och kommunikativ Uppdragsledare inom VVS till Umeå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden!

Motiveras du av en roll med fokus på kundrelationer, ledarskap i projekt och fastigheter? Vill du ha stor frihet att definiera din roll samt de projekt som du leder? Vi kompletterar nu vårt team i Umeå med ytterligare en Uppdragsledare inom VVS för att förstärka vår position och söker dig som vill vara med och ta dig och oss till nästa nivå.

Varför jobba hos oss?
På Sweco i Umeå får du arbeta i ett härligt gäng med grymma kollegor, Vi har unika spetskompetenser och arbetar inom alla tänkbara uppdrag, både lokalt och i övriga Sverige. Vi arbetar med den senaste tekniken och ligger i framkant vad gäller hjälpmedel och utvecklingskraft. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett dynamiskt kunskapsföretag där utvecklingsmöjligheterna är många. 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som uppdragsledare inom Sweco är du den som har det delegerade ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalitet. I arbetet ingår allt från tidiga kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande samt besiktning och uppföljning i förvaltningsskedet.

Som uppdragsledare inom VVS kommer du arbeta som projektledare och utredare i uppdrag för våra kunder. Du kommer att leda projekt men även arbeta självständigt. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant teknisk utbildning inom VVS. Du har minst 10 års arbetslivserfarenhet som konsult med att projektera, leda projektering och utföra utredningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av entreprenadbranschen.

Vem är du?

Du är engagerad, nyfiken, ansvarsfull och har viljan att vidareutvecklas. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej