Uppdragsledare och konstruktörer inom EL / Tele till Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Uppdragsledare och konstruktörer inom EL / Tele till Karlstad

Vi kompletterar nu vårt härliga gäng i Karlstad med uppdragsledare och konstruktörer inom El / tele och söker dig som vill vara med och ta dig själv samt oss till nästa nivå. Vill du vara med och forma framtiden? Välkommen till oss på Sweco!

Varför jobba hos oss?
Gruppen i Karlstad är en installationsgrupp med El/Tele, VVS, styr och övervakning, och energi med kontor på Våxnäsgatan. Hos oss finns det en bred kompetens inom sjukhus, kontor, skolor, bostäder, industri och andra typer av fastigheter. Vi erbjuder spännande och utvecklande projekt av olika storlek. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Vi vill att din bästa tid i arbetslivet ska vara hos oss på Sweco, därför är det viktigt för oss att vi har ett hållbart arbetsliv med en god balans mellan arbete och fritid.  

Swecos ledord är: nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss får du vara med och bidra till en organisation som du vill tillhöra! Genom att vara en del av Sweco är du en del av det som bidra till ett mer hållbart samhälle. På Sweco tar vi ansvar och skapar verklighet av våra visioner. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Ledarskapet
”Varför jobba med mig?” Hos oss firar vi framgångar, gärna med något gott ätbart eller en rolig aktivitet. Att arbeta med mig innebär frihet under ansvar och du behöver trivas med att bli utmanad och utvecklas. Jag brinner för affären och driver ett involverande ledarskap där vi tillsammans gör gruppen bättre genom att driva in nya spännande uppdrag och arbeta med våra etablerade kontakter som känner stort förtroende för vår grupp. /Daniel Christensen Gruppchef

Din framtida roll
Vi expanderar och söker därför nya kollegor som vill arbeta som uppdragsledare eller konstruktörer inom El/Tele.I rollen kommer
du att leda och samordna uppdragen med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Det innebär även att du kommer driva kunskapsutvecklingen framåt internt och med stort engagemang fungera som mentor till företagets medarbetare.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, till exempel som högskole- eller civilingenjör, men annan teknisk utbildning som yrkeshögskola alternativt mångårig praktisk erfarenhet är också meriterande. Du är generalist- eller har en specialistkompetens. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från konsultbranschen.

  • Som uppdragsledare bör du ha några års arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda stora projekt och har ett bra kundnät
  • Som projektör bör helst har några års erfarenhet inom projektering
  • Erfarenhet av Revit är meriterande

Vem är du?
Du har troligtvis idag ett arbete inom El/Tele. Eller så arbetar du med kontroll/byggledning och/eller besiktning inom El/Tele-området. Du är strukturerad, kan organisera och prioritera i ditt arbete. Du tycker om att samarbeta och är van att etablera nya kundkontakter. Du ser det som en rolig utmaning i att vara med och utveckla vår grupp och våra marknadsområden. Vi ser det som en merit om du har arbetat som entreprenör.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Kontaktpersoner

Hanna Fagerström
Rekryteringskonsult
hanna.fagerstrom@sweco.se

Daniel Christensen
Gruppchef
070-364 46 07
daniel.christensen@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen