Inaktiv platsannons

Jordningsingenjörer i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du handlingskraftig, vill utvecklas och har bra samarbetsförmåga? Välkommen att söka tjänsten som jordningsingenjör på Sweco! 

Just nu stärker vi vårt kunniga team Transmission till några av våra orter i norr (Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå).

Varför jobba hos oss?  

På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet!

Du kommer att ingå i ett brett nätverk av engagerade kollegor bestående av professionella tekniker, specialister och ledare. För oss är erfarenhetsutbyte och att bygga goda samarbeten med våra kunder en naturlig del i vårt arbete.

Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i några av Nordens största samhällsprojekt i alla skeden – en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då vi är etablerade i en rad europeiska länder erbjuder vi dig även möjligheten till internationella samarbeten.

Din framtida roll 

I din roll som jordningsingenjör ingår bland annat:

  • Arbeta med Steg- och Beröringsspänningsmätningar runt om i Sverige
  • Planera för Steg- och Beröringsspänningsmätningar
  • Arbeta med jordningsfrågor i olika sammanhang

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av Steg- och Beröringsspänningsmätningar
  • Erfarenhet av jordtagsmätningar
  • Vi tror att du är högskoleingenjör inom elkraftområdet, alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet eller utbildningar erhållit motsvarande kunskaper
  • Vana eller vilja att resa i tjänsten och kan ibland jobba långa dagar
  • Behörighet att arbeta i säkerhetsklassade uppdrag

Vem är du?

Som person är du handlingskraftig, har bra samarbetsförmåga och lätt för att ta kontakt med nya människor. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Du är bra på att organisera och följa upp ditt arbete, och det är viktigt för dig att leverera med kvalitet och i enlighet med kommunicerade förväntningar.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej