Inaktiv platsannons

Geokonstruktör till Jönköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du få uppskattning för din kompetens som geokonstruktör och utvecklas i din roll tillsammans med andra geokonstruktörer, geotekniker och bro- och anläggningskonstruktörer?

Inom Sweco söker vi nu dig som vill växa som geokonstruktör och bli specialist. Vi söker dig som har arbetat i 10 år som geokonstruktör och som vill vara med i våra spännande och komplexa uppdrag.

Varför jobba hos oss?
Sweco är en av Sveriges ledande geoteknikkonsulter, vi är idag drygt 260 medarbetare inom Affärsenheten Geoteknik och Berg över hela landet.

På Sweco vill vi samla de bästa inom vår bransch och jobba tillsammans för att skapa meningsfulla resultat för våra kunder. Utveckling, både som team och som individ, är en av våra främsta prioriteringar. Personlig utveckling, multidisciplinära samarbeten samt flexibla verktyg och processer är vad våra medarbetare värderar.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrka.

Din framtida roll
Som geokonstruktör på Sweco kan du arbeta lokalt, nationellt men även internationellt då vi har goda relationer med våra geokonstruktörer i Europa. Sweco har ett starkt nätverk med stora möjligheter. Sammanhållningen inom hela landet är fantastisk och vi har en ansvarig Teknikchef som anordnar webinarier, kurser, teknikträffar och som leder våra innovationsprojekt.

På geoteknikgrupperna har vi en stor spridning när det gäller kompetens, erfarenhet och ålder, vilket bidrar till att vi hela tiden har en naturlig kunskapsöverföring mellan våra medarbetare. 

 I region Sydväst är vi idag 65 personer som arbetar med geoteknik varav 5 med geokonstruktioner.

 Som geokonstruktör kommer du exempelvis att:

 • arbeta med detaljerad dimensionering av sponter och pålar i byggskedet.
 • identifiera olika lösningar åt kunderna som kan innebära tids-, kostnads- och klimatbesparingar.
 • hjälpa våra kunder att upprätta bygghandlingar.
 • arbeta i tidiga skeden med överslagsberäkningar.
 • vara med på plats och hitta användbara och kvalitetssäkrade lösningar i byggskedet.
 • ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.
 • vara med och utveckla Swecos kompetenser inom geokonstruktion.
 • delta i prestigefyllda uppdrag med krav på hög kompetens.
 • växa som tekniker och som person.
 • känna gemenskap med andra geokonstruktörer inom hela Sweco.
 • utvecklas till specialist.

På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och chefens roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Vi tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

 • har en universitets- eller högskoleexamen och minst 10 års erfarenhet som geokonstruktör.
 • är specialist och vill delta i komplicerade utredningar 

På Sweco brinner vi för våra ledord; nyfikenhet, engagemang och ansvar. När vi gemensamt bidrar inom ramen för dessa ord blir det också väldigt inspirerande och roligt att jobba tillsammans och detta ger vår framgång. Vi ser därför att du som person är ansvarstagande, affärsmässig, strukturerad och visar stor initiativförmåga. 

Vem är du?
Du är en ansvarstagande, kompetent och erfaren geokonstruktör som vill samarbeta med duktiga kollegor inom geoteknik och grundläggning.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och ger möjlighet för den sökande att skapa den arbetssituation och de arbetsuppgifter som passar bäst.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Vi värdesätter även hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan och är du intressant kontaktar vi dig. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej