Uppdragsledare och konstruktörer inom Styr & övervakning till Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi kompletterar nu vårt härliga gäng i Karlstad med fler uppdragsledare och konstruktörer inom Styr & övervakning och söker dig som vill vara med och ta oss och dig själv till nästa nivå. Vill du vara med och forma framtiden? Välkommen till oss på Sweco!

Varför jobba hos oss?
Gruppen i Karlstad är en installationsgrupp med VVS, styr och övervakning, el/tele och energi med kontor på Våxnäsgatan. Hos oss finns det en bred kompetens inom sjukhus, kontor, skolor, bostäder, industri och andra typer av fastigheter, och vi erbjuder spännande och utvecklande projekt av olika storlek. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! 

Swecos ledord är: nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss får du vara med och bidra till en organisation som du vill tillhöra! Genom att vara en del av Sweco är du en del av det som bidra till ett mer hållbart samhälle. På Sweco tar vi ansvar och skapar verklighet av våra visioner. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Vi vill att din bästa tid i arbetslivet ska vara hos oss på Sweco, därför är det viktigt för oss att vi har ett hållbart arbetsliv med en god balans mellan arbete och fritid. 

Ledarskapet
”Varför jobba med mig?” Hos oss firar vi framgångar, gärna med något gött ätbart eller en rolig aktivitet. Att arbeta med mig innebär frihet under ansvar och du behöver trivas med att bli utmanad och utvecklas. Jag brinner för affären och driver ett involverande ledarskap där vi tillsammans gör gruppen bättre genom att driva in nya spännande uppdrag och arbeta med våra etablerade kontakter som känner stort förtroende för vår grupp. /Daniel Christensen Gruppchef

Din framtida roll
Som uppdragsledare/konstruktör inom Styr och övervakning arbetar du med att upprätta handlingar i form av driftkort, scheman, planritningar samt drift- och funktionsbeskrivningar. Dessutom kan det i uppdraget ingå att utföra samordnad provning samt entreprenadbesiktningar avseende fastighetssystem.

Du kommer att arbeta tillsammans med våra VVS- och El-kollegor likväl som i egna projekt som gruppen driver.

Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, där vi ger medarbetarna möjlighet att fortsätta utvecklas i våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, t ex som högskole- eller civilingenjör. Även annan teknisk utbildning som Yrkeshögskola alternativt flerårig praktisk erfarenhet är också meriterande. Du är generalist – eller har en specialistkompetens. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från konsultbranschen.

Du som söker har erfarenhet av konsultarbete eller som entreprenör. Din bakgrund kan vara från El- och/eller VVS-teknik med stort intresse för styrteknik.

  • Som uppdragsledare bör du ha några års arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda stora projekt och ha ett bra kundkontaktnät
  • Som projektör bör du helst ha några års erfarenhet inom projektering

Vem är du?
Du har troligtvis ett arbete inom Styr och övervakning. Eller så arbetar du med kontroll (byggledning) och/eller besiktning inom fastighetsautomation. Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete, tycker om att samarbeta och är van att etablera kundkontakter. Du ser det som en rolig utmaning i att vara med och utveckla vår grupp och våra marknadsområden. Vi ser det som en merit om du arbetat som entreprenör

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen