Inaktiv platsannons

Arkitektpraktikant till Sweco Architects i Uppsala i Uppsala län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Hej Arkitektstudent!

Är du nyfiken på att praktisera på ett arkitektkontor? Söker du som student en spännande, utmanande och lärorik arkitektpraktik – då är Sweco rätt plats för dig. Vi erbjuder nu en driven arkitektstudent praktik på vårt kontor i Uppsala. Som arkitektpraktikant kommer du lära dig hur vi jobbar och vad vår roll innebär för oss och våra kunder. Du kommer vara en del av vårt team i de pågående uppdrag vi har.

Vi levererar arkitektur med substans

“God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog”, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta. Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta.

Sweco erbjuder

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team med stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Du erbjuds praktikplats hos oss under hela höstterminen med en eventuell förlängning på ytterligare 6 månader under våren.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner.

Vi söker dig som:

● Utbildar dig till byggnadsarkitekt, och som har gått minst tre år av utbildningen.

● Är kreativ med god gestaltningsförmåga

● Är strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete

● Är kommunikativ och bra på att samarbeta och är prestigelös

● Kan modellera i 3D, t ex Revit, och behärskar adobe-programmen

Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev (max en A4-sida) och portfolio. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Magnus Odéen: magnus.odeen@sweco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara samhällen och städer, inbjudande byggnader och offentliga miljöer, effektiv infrastruktur. Med ca 6000 medarbetare i Sverige kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. I Sweco Architects, Sverige, är vi cirka 750 medarbetare inom arkitektur och stadsplanering. Vår arkitektverksamhet finns även i Finland, Danmark, Tyskland och Kina. Totalt är vi cirka 1200 medarbetare inom affärsområdet arkitektur. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med totalt ca 17 500 medarbetare och en omsättning på cirka 21 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej