Inaktiv platsannons

QA – Ingenjörer till Läkemedels- / Biotechindustrin – Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco gör nu sin kanske största satsning inom Industri. En breddning av kompetensområden inom såväl nuvarande som nya branscher är i stort fokus.

Nu söker vi flera medarbetare till vår grupp QA i Stockholm. Fokus ligger på kvalitetsutveckling, ledarskap, GMP, GAMP, försäljning och projektledning samt naturligtvis hållbarhet inom Swecos satsningar på att göra våra kunder konkurrenskraftigare.

Varför jobba hos oss?

Vi leder många spännande och omfattande projekt och uppdrag där vi hittar samlad styrka i våra olikheter i bakgrund och kompetens. Våra samlade erfarenheter och kompetenser möjliggör att vi kan hitta lösningar till olika utmaningar som uppstår i projekt. Ett bra ledarskap är grunden till att vi lyckas och utvecklas – både som individer och som verksamhet.

Vår kultur präglas av nyfikenhet, hållbarhet, utveckling, ansvarstagande och en stark samarbetsanda. Hos Sweco blir du en del i en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. 

Din kommande roll

Dina uppdrag kan vara inom såväl läkemedelsinstruin som biotechindustrin. Gruppen du kommer att arbeta i jobbar främst direkt mot kundens projektorganisation där vi har långsiktiga samarbeten, men även i våra egna projekt till våra kunder. Gruppen kommer att arbeta med kunder inom i första hand läkemedelsindustrin i Uppsala, Stockholm, Södertälje och Strängnäs. Etablering pågår även på andra orter. 

Våra uppdrag spänner från mindre uppdrag till stora komplexa industriprojekt. Vår ambition är att erbjuda branschens bästa expertis – från förstudier till genomförande av industriprojekt. I regionen finns gedigen kompetens inom projektledning, projekteringsledning, conceptual design, basic design, detail design, kalkyl samt genomförande.

Dina erfarenheter

Du har förmågan att bygga relationer, såväl internt som externt och kan visa hur ditt ledarskap har gjort skillnad i tidigare roller. Du är affärsmässig och har god förståelse för våra kunders verksamhet.

Du har flerårig erfarenhet av projekt/uppdrag och har arbetat inom Läkemedels- eller Biotechindustrin. Du har en utbildningsbakgrund som Högskole-/Civilingenjör eller motsvarande, och mycket god erfarenhet av GMP och GAMP till framför allt läkemedelsindustrin.

Dokumenterad erfarenhet från konsultrollen och GAMP är meriterande, men inget krav.

Ledarskapet

”Som ledare är jag coachande, och driven. Jag inspireras av människor som värderar teamarbete högt och som genom att samla olika kompetenser är nyskapande. På Sweco är Hållbarhet i arbetslivet mycket viktigt och min roll är att stötta dig och gruppens utveckling. Jag tror på individens förmåga att komma långt genom engagerat arbete”. / Regionchef ÖST, Peter Bräck

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 22 maj men vi vill be om din ansökan direkt då urval genomförs löpande.

Varje dag gör vi vårt bästa och vi gör skillnad för varandra, för våra kunder och för samhället. Vill du också göra skillnad – varmt välkommen med din ansökan! 

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Bräck, Regionchef ÖST 

Mail: 

Telefonnummer: +46 72 178 69 15

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information: www.swecogroup.com

#LI-RT

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej