Inaktiv platsannons

Mätningsingenjör / mättekniker till Umeå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med på Swecos resa att förankra sin position som Sveriges ledande mätningstekniska konsult? Är du samtidigt en teknikintresserad mätingenjör/tekniker som drivs av att hjälpa våra kunder att lyckas i deras projekt? Då kanske du är vår nya medarbetare som vill vara med och designa vårt hållbara framtida samhälle.

Varför jobba hos oss?

Affärsenhet mätningsteknik är en nationell linjeorganisation inom Sweco Sverige AB och består 12 grupper fördelat över 2 regioner. Vi är ca 170 medarbetare utspridda på ett 20-tal kontor över hela landet och har en lång erfarenhet av att jobba med kunder inom våra 3 huvudsakliga marknadssegment: infrastruktur, energi och industri samt bygg och fastighet.

Vi är ledande inom digitala arbetssätt och utvecklar den mätningstekniska affären tätt ihop med Swecos övriga 18 000 konsulter och dess kunder inom Europa.

Vi ser en stor potential i den lokala marknaden i Västerbotten och behöver stärka vår grupp i Umeå eller Skellefteå med en driven mättekniker/ingenjör. Vi kan erbjuda en stark och kompetent organisation som ger kunden en trygghet att inget projekt är för svårt eller för stort.

På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

I din roll som mätningsingenjör ingår att

• Hjälpa våra kunder att lyckas i sina projekt och samtidigt utveckla Swecos affär
• Utföra mätningstekniska tjänster tillsammans med våra kunder i Västerbotten
• Etablera goda kontakter med kunder och samarbetspartners internt på Sweco och externt

Ledarskap

”Som regionchef är det viktigt för mig att du som anställd utmanas i din roll, samtidigt som du känner tryggheten av att tillhöra en organisation där inget uppdrag är för stort eller svårt. Genom tillit och ansvar växer du som medarbetare till den rådgivande konsult som krävs för att tillsammans med våra kunder möta morgondagens utmaningar.” Björn Pramlid

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har några års erfarenhet av den mätningstekniska branschen samt trafikverksbehörighet. Vi ser även att skanningserfarenhet är meriterande

Vem är du?

För den här rollen söker vi dig som motiveras av att göra affärer, etablera framgångsrika samarbeten och är proaktiv, beslutsam och handlingskraftig. Du ska vara noggrann, strukturerad och lyhörd.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 17 april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar, välkommen att kontakta regionchef Björn Pramlid på 073 025 03 27 eller gruppchef Tobias Tegström på 073-0275070

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej