Inaktiv platsannons

Projektingenjör inom infrastrukturprojekt till Sweco Stora Projekt region Nord/Mitt i Luleå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du jobba med projektledning och vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur?

Hos oss jobbar du med några av de mest intressanta och komplexa uppdragen inom infrastruktur i Sverige. Ta chansen och sök tjänsten som projektingenjör hos oss!

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom anläggning, järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningsinfrastruktur. Vi växer i region Nord/Mitt och söker en ny kollega i rollen som projektingenjör till vår affärsenhet Stora projekt.

Varför jobba hos oss?
På Sweco leder vi några av Sveriges största infrastrukturuppdrag och är en mix av juniora och seniora konsulter med stor kunskap inom både teknik och projektledning. Hos oss ingår du i ett brett nätverk av engagerade kollegor bestående av professionella tekniker, specialister och ledare. För oss är erfarenhetsutbyte en självklar del i vårt arbete och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.

Vi älskar att arbeta i projektform och vårt fokus ligger på att lösa våra uppgifter och uppfylla våra mål tillsammans. Samtidigt skapar vi goda samarbeten med våra kunder som är både offentliga, såsom Trafikverket och kommuner, och privata såsom entreprenörer och infrastrukturägare. I nuläget arbetar vi med många spännande samhällsbyggnadsprojekt i vår växande region Nord/Mitt. Vi är bland annat stolta över är vårt engagemang i uppdraget Gävle central – Gävle Västra samt delar av Norrbotniabanan.

Din framtida roll:
Som projektingenjör kommer du att ingå i en uppdragsledningsgrupp där du tillsammans med erfarna kollegor arbetar i större komplexa multidisciplinära infrastrukturuppdrag. Tjänsten är tänkt att vara en uppstartsroll där det finns goda möjligheter att utvecklas som t ex uppdragsledare eller specialist inom uppdragsstyrning.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av

  • tidsplanering, kravsamordning, kvalitetssamordning och ekonomiuppföljning
  • ansvar för ditt eget arbete när det gäller affärsmässighet, kvalitet, tidshållning, leverans och resursplanering
  • att utveckla ditt interna nätverk och bygga kundrelationer

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har en högskoleutbildning inom infrastruktur eller motsvarande
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom infrastruktur
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska

Vem är du?
Vi ser att du är intresserad av infrastruktur och teknik. Vi söker dig som har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det behövs. Du trivs även i en varierad och dynamisk vardag där din flexibilitet kommer till sin rätt. För att lyckas i rollen projektingenjör är du drivande och har en god förmåga att kommunicera. Vidare har du en hög servicenivå såväl internt som externt mot kund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej