Inaktiv platsannons

Konsulter instrumentering av dammar i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco söker dig som vill utveckla och arbeta med instrumentering av damm- och vattenkraftkonstruktioner – i en ansvarsfull och spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter. Just nu stärker vi vår kunniga enhet Power Generation & Dams till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare, Sollefteå och Piteå.

Varför jobba hos oss?
Du kommer att bli en del av ett litet team hos en stor arbetsgivare. Tillsammans med dina erfarna kollegor får du möjlighet att djupdyka rakt in i spännande projekt där din kreativitet, initiativförmåga och samarbetsförmåga är det enda som sätter gränserna för din egen utveckling!

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet!

Din framtida roll
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta i projekt där din tid delas mellan att vara ute i fält och arbeta på kontoret. Introduktionen till arbetet kommer ske successivt och din främsta upplärning kommer du få genom att delta i projekt. Arbetet kommer att innefatta resor.

Du kommer till exempel att:

  • Leda borrningsarbete
  • Ha kontakt med entreprenörer och beställare
  • Rita och konstruera i CAD
  • Göra funktionskontroller och nyinstallation av instrumentering
  • Genomföra mätdatautvärderingar

I rollen kommer du på sikt ha många vägar att ta för din utveckling. Inom Sweco välkomnas din kreativitet och initiativförmåga, vilket gör att du kan komma att forma din egen roll efter tid. Till exempel kan du komma att bli specialist inom damminstrumentering.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har minst en 2-årig YH-utbildning med inriktning mät- eller geoteknik i bagaget. Alternativt har du studerat en eftergymnasialutbildning vid högskola eller universitet med en teknisk inriktning inom exempelvis geoteknik, arbetsledare eller liknande.
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då det i tjänsten förkommer dokumentation och dialog med kunder och kollegor på dessa språk
  • Innehar B-körkort då det förekommer resor i tjänsten

Det är meriterande om du studerat teknisk linje och har en civilingenjörsexamen. Vi ser det även som meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet av projektering i CAD.

För att du ska trivas i rollen bör du som person tycka om att ta ansvar och ges möjligheten att snabbt växa i din arbetsroll. Du trivs med teamarbete där ni tillsammans arbetar strukturerat i projekten för att nå ett önskat resultat. Som person tycker du om en föränderlig miljö där du kan börja dagen på kontoret för att avsluta den i fält.

Vem är du?

För att du ska trivas i rollen bör du tycka om att ta ansvar, och du ges möjligheten att snabbt växa i din arbetsroll. Du tycker om att bygga team, och trivs med teamarbete där ni tillsammans arbetar strukturerat i projekten för att nå ett önskat resultat. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

Vidare ser vi att du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett välfungerande sätt. Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation, har lätt för att etablera kontakter samt har en prestigelös inställning.

För att trivas på Sweco är det viktigt att vilja driva och utveckla affärsrelationer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet samt ta ansvar för kundens utmaningar. 

Din personlighet kännetecknas av nyfikenhet, entusiasm och lyhördhet. Du trivs i en föränderlig miljö där du kan börja dagen på kontoret för att avsluta den i fält. 

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej