Inaktiv platsannons

Kontrollant / Besiktning Stationer i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Våra svenska elnät och kraftförsörjningsanläggningar genomgår nu en helhetsöversyn för att kunna möta framtidens behov. Den ökade kapacitetsbristen i våra nät kräver en ökad innovationsförmåga hos våra konsulter. 

Just nu stärker vi vårt kunniga team inom Ledning Power Distribution till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå.

Varför jobba hos oss? 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap som tillsammans skapar verklighet av visioner. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. 

Hos oss får du i stor utsträckning möjlighet att styra din egen utveckling. Vi tycker också att det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Din framtida roll

Som besiktningsman kommer du exempelvis att:

  • Bedriva uppdrag främst mot våra stora kunder och ramavtalskunder inom stam-, region- och lokalnät samt tung industri och stora förbrukare
  • Genomföra förbesiktningar, elsäkerhets-/driftbesiktningar, slut-/entreprenadbesiktningar, efterbesiktningar, garantibesiktningar och EN besiktningar
  • Uppdragsledning ingår i tjänsten som ex. huvudbesiktningsman

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har minst 10 års erfarenhet inom energiintensiv industri, elnätsbolag eller som konsult och har en gedigen bakgrund inom energibranschen
  • I grunden är ingenjör och har ett genuint intresse för energiprojekt och besiktningar samt för våra kunders utmaningar och utveckling
  • Är ansvarsfull, teknisk elkraftskunnig, noggrann och har god analysförmåga
  • Är bra på att formulera dig i text för protokollframställning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, internt och externt.

Vem är du?

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär – på våra hemmamarknader och runt om i världen. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete.

För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter, och inte heller är rädd för att ta hjälp och söka lösningar hos andra.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande. 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej