Inaktiv platsannons

Kabelprojektörer i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos experter inom Energi är ledande inom Norden och hjälper både företag och organisationer att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Med utgångspunkt från Swecos marknadsledande position inom eldistribution kommer du inom ramen för detta uppdrag att vara med om en mycket spännande resa under flera år, och skapa förutsättningar för en stark och hållbar utveckling av samhället. 

Just nu stärker vi vår kunniga enhet Transmission till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå.

Varför jobba hos oss? 

På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. 

Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet! 

Din framtida roll 

I din roll som kabelprojektör ingår bland annat: 

 • Sträckningsanalys ur ett tekniskt perspektiv 
 • Samordning med intressenter 
 • Kabelprojektering, kabeldimensionering och val av förläggningsmetod 
 • Utformning av förfrågningsunderlag och bygghandlingar 
 • Vara kundens representant vid fabrikstestning 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har: 

 • Minst 5 års erfarenhet av ledningsprojektering, så som t.ex. kabel-, VA- eller fjärrvärmeprojektering
 • Minst högskoleingenjörsexamen inom t.ex. väg- och vatten, energiteknik eller elkraftteknik
 • Erfarenhet av kabelprojektering på minst regionnätsnivå (>70 kV) är meriterande
 • Erfarenhet från AMA är meriterande
 • Erfarenhet av sjökabelprojektering är meriterande
 • Erfarenhet från konsultbranschen är meriterande

Vem är du?

Som person är du handlingskraftig, du har lätt för att ta kontakt med nya människor och du har stor samarbetsförmåga. Du är bra på att organisera och följa upp ditt arbete och det är viktigt för dig att leverera med kvalitet och i enlighet med kommunicerade förväntningar. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande. 

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej