Inaktiv platsannons

Medverkande inredningsarkitekt till Sweco Architects i Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Framtiden är här – vill du vara med oss och skapa hållbara och vackra rum för morgondagen?

Med omtanke utformar vi kreativa och innovativa miljöer. Vi arbetar aktivt med återbruk och cirkulär ekonomi för att gestalta nya rum.

Vi levererar arkitektur med substans
Hos oss på Sweco får du vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och gör verklighet av visioner. Människan och miljön står i centrum av vårt arbete. Vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form, i våra händer är skönhet aldrig bara yta. Inredningsarkitekten omvandlar visioner till vackra miljöer där människor trivs och utvecklas. Rum där poesi och funktion går hand i hand med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Vi kallar det för arkitektur med substans.

På Sweco arbetar vi med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär och gärna tillsammans i team med Swecos breda kompetens inom ljusdesign, akustik, miljöspecialister. Just nu har vi många intressanta projekt på ritbordet inom vård, kultur och kontor. 

Sweco erbjuder
Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du kan arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös kultur där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Vi är ca 800 swecomedarbetare på Skånegatan i Göteborg, varav nästan 100 personer på Sweco Architects.

Din framtida roll
Som medverkande inredningsarkitekt kommer du delta i olika uppdrag och arbetsteam. Du kommer även medverka i att utveckla våra kundrelationer och vår marknad i samarbete med övriga kollegor på kontoret. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga Swecodivisioner ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.

Din kompetens och dina erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad inredningsarkitekt och har minst 2-5 års arbetslivserfarenhet från arbete med gestaltning och projektering av inredning. Du hanterar projektering i Revit/Autocad och hanterar Adobepaketet.

Vem är du?
Som person är du:

  • Drivande och social, och med ett fokus ut mot marknaden
  • Kreativ med god gestaltningsförmåga
  • Initiativrik och strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta och behärskar svenska i tal och skrift
  • Pedagogisk och vill gärna dela med dig av kunskap
  • Prestigelös

Ansökan
Sista dagen för ansökan är 24/6. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej