Inaktiv platsannons

Konstruktör inom vattenkraftsmekanik i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco har arbetat med vattenkraft och dammar i Sverige och internationellt i mer än 100 år. Vi har projekterat de flesta av både de stora och små vattenkraftanläggningarna i Sverige och har också en omfattande erfarenhet från projekt i framför allt Afrika och Sydostasien. Vår starka position på marknaden ger oss möjlighet att jobba med de bästa kunderna och de roligaste projekten

Just nu stärker vi vår kunniga enhet Power Generation & Dams till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Luleå.

Varför jobba hos oss?

Inom vår vattenbyggnadsverksamhet ryms en rad fackområden så som geoteknik, ingenjörsgeologi, betongteknik, mekanisk konstruktion och turbinteknik såväl som kompetenser inom bygg- och projektledning. När våra kunder ska investera i nya anläggningar är vi med och stöttar kunden hela vägen i upphandlingsprocessen från förstudie till slutet av upphandlingsprocessen.

På  Sweco blir du en del av en gemenskap. Det är i våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

I rollen som konstruktör inom vattenkrafsmekanik kommer du att få arbeta med utredning, förstudier, upphandlingar och projektering. Du kommer även att få konstruera och dimensionera utskovsluckor och dess drivsystem. Utöver detta kommer du även att få framställa, granska andras ritningar, utföra verkstadskontroller samt besiktningar och agera som tekniskt stöd på en anläggning.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har relevant utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetserfarenhet
  • Har flera års erfarenhet inom mekanisk konstruktion, maskinkonstruktion, och/eller stålbyggnadskonstruktion
  • Är van att dimensionera och göra ritningar
  • Det är meriterande om du kan tillverknings och underhållsfrågor, likaså ytbehandling av stål

Vem är du?

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär, på våra hemmamarknader och runt om i världen.  Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Det är viktigt att du ser till kunds bästa och förstår vikten av goda kundrelationer.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess kommer vi att återkoppla till samtliga sökande.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej