Inaktiv platsannons

Konsult inom Vattenbyggnad till Umeå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Just nu stärker vi vår kunniga enhet Power Generation & Dams till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå.

Varför jobba hos oss?

Sweco har arbetat med vattenkraft och dammar i Sverige och utomlands i mer än 100 år. Vi har projekterat de flesta av både de stora och små vattenkraftanläggningarna i Sverige och arbetar med många av Sveriges gruvdammsanläggningar. Vi har också en lång lista med uppdrag i framför allt Afrika och Sydostasien. Vi har därtill ett nära samarbete med Sweco kollegor i Norge och i Östeuropa.

Din framtida roll

Inom vår vattenbyggnadsverksamhet ryms en rad kompetensområden så som geoteknik, ingenjörsgeologi, betongteknik, stålkonstruktion, hydrologi, strömningsteknik, miljöfrågor samt bygg- och projektledning. Vi söker personer inom samtliga dessa kompetensområden.

Du kommer att arbeta med utredningar, projektering, uppdragsledning eller bygg- och projektledning i våra uppdrag för vattenkraftsbolagen och damm ägarna.

Som konsult på Sweco har du stora möjligheter att påverka inriktningen på ditt arbete och välja utvecklingsvägar och förväntas också ta stort ansvar för kundvård, samarbete i uppdragen och kvalitet i arbetet.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • är civil- eller högskoleingenjör med inriktning Väg- och vattenbyggnad, Samhällsbyggnad eller Bygg- och anläggningskonstruktion, eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt
  • är nyutexaminerad eller en mer erfaren projektör, uppdragsledare eller specialist

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du engagerar dig i kundens verksamhet och tar ansvar för kundens utmaningar. Du bör ha en stark servicekänsla och vilja att dela med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer. Du bör tycka om att arbeta i många olika sammanhang och med många olika människor samt alltid sträva efter ett bra samarbete, oavsett olikheter.

Vem är du?

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej