Inaktiv platsannons

Medior Elkonstruktör till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos Industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vi på Sweco söker nu Elkonstruktörer till Göteborgskontoret. Våra tjänster är efterfrågade och vi planerar att fortsätta vår positiva tillväxt!

Varför jobba hos oss?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sina drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder dig att bli del av en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister och en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

På Sweco får du jobba i en global arbetsmiljö med modiga uppdragsgivare och kollegor som ligger i framkant inom energi- och industrisegmentet. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds det möjligheter till samarbete med kollegor i hela Europa. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Vill du vara en del av och bidra till utvecklingen av avdelningen inom Syd och Väst, så ta nu chansen. 
Här kan du kolla på en video om oss: 

Din framtida roll
Som elkonstruktör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, Industriell IT, Smart Industri mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment och spänner över projektens olika faser, från rådgivning och konceptutformning till detaljering och genomförande.

Om oss
Vi har både bred och djup kompetens i de flesta områden inom el och automation och en komplett kompetens för industriella projekt med samverkande projektering samt utformning av el- och automationssystem. Vi är verksamma inom olika branscher såsom Vatten & Avlopp, Kärnkraft, Livs & Läkemedel, Kemiindustri, Olja & Gas, Papper & Massa och i Tillverkningsindustrin. Att vi är certifierade systempartners med några av våra viktigaste leverantörer är för oss ett viktigt bevis på vårt expertkunnande.
Hos oss finns även möjligheten att utvecklas både som specialist och projektledare!

Dina erfarenheter
Vi tror att du har en ingenjörsutbildning på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå eller annan relevant yrkesutbildning med och 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet av elkonstruktion inom industrin. I dina tidigare roller såsom delprojektledare eller konstruktör har du skaffat dig kunskaper inom bl.a. val av utrustning, mätmetoder samt konstruktion av kretsar, skåp och lådor. Inom din disciplin arbetas det med projektering och du kan vara delaktig i montageövervakning, utcheckning och i drifttagning fram till färdig anläggning. Du har arbetat med verktyg som AutoCad, ElproCad, Elmaster, Eplan eller Insyde.

Vem är du?
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Ledarskap
Vi tror på den egna drivkraften och söker dig som vill utvecklas och utmana dig själv. På Sweco värdesätter vi nyfikenhet och driv att vilja lära sig och ta sig an nya utmaningar. Ledarskapet är coachande och förutsätter en hög självständighet från dig att själv delta i din utveckling hos oss.  

Ansökan
Vill du vara med och forma framtiden? Varmt välkommen med din ansökan!
Din ansökan skall bestå av personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner
Christopher Pour, Gruppchef, +46722097823, 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej