Inaktiv platsannons

HR-Manager till Ur&Penn Upplands-Väsby i Upplands Väsby

Om tjänsten

Ur&Penn är den ledande butikskedjan inom smycken, accessoarer och klockor i Skandinavien med över 100 butiker. Vår vision är att vara förstahandsvalet för alla som vill smycka och uttrycka sin personlighet med kvalitativa och prisvärda accessoarer.Vi är ett familjedrivet företag med en värdegrund av glädje, tillit och vinnande attityd som nu står inför en förändringsresa där vi lägger grunden för framtida tillväxt. Vill du vara en del av denna förändringsresa så sök rollen hos oss som HR-manager på vårt huvudkontor i Upplands Väsby.

Ansvar:

Du kommer självständigt att driva både strategiska och operativa HR-frågor och analysera HR-behoven och utifrån det prioritera HR-aktiviteter som gör skillnad för verksamheten. Du ansvarar för att bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke som säkrar att Ur & Penn kan attrahera och rekrytera de kompetenser vi behöver i butiksledet och på huvudkontoret för att nå vision, strategi och affärsmässiga mål. Du utvecklar tydliga strukturer för och arbetar aktivt med ledarskap, uppföljning, kompetensutveckling och företagskultur. Rollen sitter i ledningsgruppen och rapporterar till VD och har personalansvar för en HR-koordinator.

Arbetsuppgifter:

I rollen som HR Manager ansvarar du för att vidareutveckla rekryteringsprocessen och stötta rekryterande chefer så att rekryteringarna till över 100 butiker i Sverige och Finland och till huvudkontoret görs med hög kvalitet, i tid och känsla för en bra kandidatupplevelse. Du ansvarar även för vidareutveckling av vår employer branding – att i samarbete med marknadsavdelningen bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke som attraherar rätt kompetenser med extra fokus på butiksledet. Du ansvarar för att tillsammans med ledningsgruppen utveckla kultur- och värderingsarbetet i att bygga ETT Ur & Penn och agerar stöd och bollplank till cheferna i affärs- och organisationsrelaterade frågor. Du ansvarar även för:

  • Att utveckla och implementera en enhetlig Ur & Penn onboardingprocess
  • att bygga en kultur som präglas av kontinuerlig utveckling av chefer och medarbetare
  • att lagstadgade HR-processer utvecklas och efterlevs
  • arbetsrätt och fackliga förhandlingar med utgångspunkt i Handels och Unionens kollektivavtal

Erfarenheter och egenskaper:

Vi söker dig med minst 3 – 5 års erfarenhet av liknande eller likvärdigt arbete som HR Manager eller senior HR Business Partner som vill ta nästa steg. Du har med fördel flerårig framgångsrik erfarenhet av att rekrytera till/inom retail och en akademisk utbildning inom PAO/HR eller motsvarande. Vi tror även att du har goda erfarenheter av att stödja, utveckla och utmana chefer inom den affärsdrivande verksamheten och det är en fördel om du tidigare haft personalansvar. Du är även:

  • affärsfokuserad, utåtriktad, driven, prestigelös, street-smart
  • har stort intresse för människor och duktig på att bygga förtroendefulla relationer
  • Är uthållig och van att arbeta självständigt

Har du frågor hör av dig till Roger Österman, intermin HR-manager eller sök via länken. Du får Roger på roger.osterman@uropenn.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Detaljhandel | Deltidsjobb