Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Pål Jungs Hage Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Nyköping

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Martin Jamil berättar:

 

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Nyköping. Apoteket ligger i den fina fräscha gallerian på Pål Jungs Hage. Apoteket ligger 10 min från Nyköpings centrum och tågstation, samt 15 min till Skavsta flygplats. Det tar 30 min till Norrköping och ca 45min till Södertälje. 

För mig som chef, är det viktigt att du giller att jobba i team, ta egna intiativ, våga att prova och testa nya metoder. 

Du är en kundfokuserad, säljdrivande person, noggrann och jobber mot tydliga mål. 

Vårt mål på Hjärtat Pål Jungs Hage att skapa den bästa arbetsmiljön för oss som medarbetare och bästa kundservicen för våra kunder. Är du rätt person att ta din plats bland oss, är du välkommen att ansöka till oss snarast!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat! 

Tvek inte att ta kontakt med mig vid eventuella frågor: martin.jamil@apotekhjartat.se. Mobil: 0730764837

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Heltidsjobb (förstajobb)