Inaktiv platsannons

Farmaceut till Ica Maxi Bromma

Farmaceut till Ica Maxi i... Välkommen till det nya apoteket ICA Maxi i Bromma som öppnade i mars 2021, apoteket ligger bredvid Ica Maxi och Min Doktor i en ny byggnad i Bromma Blocks. Bromma Blocks är ett stort och populärt handelsområ

Om tjänsten

Farmaceut till Ica Maxi i Bromma

Välkommen till det nya apoteket ICA Maxi i Bromma som öppnade i mars 2021, apoteket ligger bredvid Ica Maxi och Min Doktor i en ny byggnad i Bromma Blocks.

Bromma Blocks är ett stort och populärt handelsområde med ett 50-tal butiker och många restauranger. 
Apoteket har öppet 8.00-22.00 alla dagar i veckan. Apoteket har en stor egenvård och flera receptkanaler och vi tror att vi kommer att växa ännu mer under detta år. Till Bromma Blocks tar du dig enkelt med bil, tvärbanan eller bussar. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

 

För mig som chef är det viktigt att du har ett brinnande intresse för människor och strävar alltid efter att ge det lilla extra, med din positiva inställning och laganda bidrar du till att vi tillsammans når resultat samtidigt som vi ser till att ha den bästa arbetsplatsen i Sverige. Är du rätt person så finns chansen att axla rollen som farmaciansvarig, varuansvarig eller läkemedelsansvarig.

 

 

Det här är du!

Vi söker dig som är leg.receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya kollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Självklart brinner du för bra lagarbete och försäljning och med din goda attityd är du en ambassadör för hela Hjärtat!

 

 Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

 

Kontaktperson:

Apotekschef: Kamran Kordnejad

076-7201087

 

 

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bromma
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bromma | Heltidsjobb (förstajobb)