Inaktiv platsannons

Supervisor till Volvo Cars, Olofström, delsammansättning

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Ditt ledarskap kommer att göra skillnad. 
På Volvo Cars letar vi alltid efter ledare som kan ta fram det bästa ur medarbetarna. 
Om Du vill vara delaktig i att leda och inspirera för att förändra bilindustrin samt förenkla människors liv, då har vi jobbet för dig

Vad erbjuder vi
Hos oss på Volvo Cars, övre sammansättning, så är du en del av ett dedikerat team som leder produktion enligt överenskommen strategisk inriktning. 
Du leder verksamheten mot måluppfyllelse i syfte att säkerställa leverans av sammansatta detaljer gentemot de krav som ställs från kund. 
Vi strävar efter att utveckla våra processer och vår kompetens – med fokus på människor och ständig förbättring. Varje team inom sammansättning har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leverans och teamutveckling. 

 

Vill Du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Cars, Övre sammansättning, platsen för dig.

 

Vad Kommer Du att utföra
Som Supervisor på Volvo Cars, Olofström kommer du att arbeta inom övre sammansättning. Du kommer att arbeta nära din avdelning som består av cirka 20-25 personer med att leda och följa upp verksamheten enligt beslutade mål på ett engagerande och coachande sätt. Där en stor del är att säkra utvecklingen av verksamheten till ”Best in Class” genom att säkerställa Volvo Car Manufacturing System, vilket inkluderar bl.a. Målstyrt Lagarbete, samt att du agerar enligt Volvo Cars önskade medarbetar- och ledarskapskultur. 

 

Utöver detta kommer du också att:

  • Samverka med övriga ledare inom enheten för en optimal total resursutnyttjning
  • Ansvara för målsättningsprocessen och definition av aktiviteter inom våra målområden
  • Säkerställa att gällande regelverk följs av map arbetsmiljö, yttre miljö, personsäkerhet, MBL och trygghetslagar
  • Bibehålla och fortsätta utveckla ett bra kontaktnät med kunder, leverantörer och kollegor

 

Du och dina färdigheter
För att trivas i denna roll och kunna prestera på bästa sätt behöver du ha en mycket god ledarskapsförmåga och vara förtroendegivande. Det är viktigt att du kan planera och prioritera ditt arbete även under stressiga situationer. Du tar ansvar, driver och lägger stort fokus på kvalitet i allt du utför. Vi kommer därför att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du kommer att arbeta inom produktionsmiljö ser vi gärna att du har goda kunskaper inom produktion, produktionsledning och LEAN manufacturing. Det är meriterande om du tidigare har varit delaktig som ledare i tidigare förändringsarbete.

 

Du har en mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift, både på svenska och engelska, och du värdesätter även detta gentemot kollegor och dina medarbetare. Du har en adekvat utbildning inom teknik, helst på högskolenivå, samt en väl dokumenterad ledarerfarenhet i botten. Självklart skall du ha ett genuint intresse för att leda människor i förändring.

 

Slutligen, är du en person som gillar att ta egna initiativ, är öppen för förändringar samt gillar utmaningar. Då är du välkommen att söka denna tjänst. 

 

Nyfiken på att veta mer
Vi vill att du ansöker senast 15 maj – 2022 och att ansökan sker via vårt rekryteringssystem. Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Observera att ansökningar som inkommit via e-post eller som inte har CV och personligt brev inte kommer att behandlas vidare i processen.

 

För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Superintendent : Magnus Kroon på telefonnummer 0733-333600  eller mail på magnus.kroon@volvocars.com.
För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta, Rekryterare, David Thalin på mail david.thalin@volvocars.com

 

Fackliga representanter är:
Ledarna, Britta Serup 073-333 35 46
Unionen, Joakim Ravemyr, tfn 073-333 36 02
Akademikerna, Lina Wennberg, tfn 073-333 24 26
IF Metall Zara Biske, tfn 073-143 84 68

 

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)