Inaktiv platsannons

Farmaceut med möjlighet till LMAVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Lund

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Sofie berättar:

 

På Apotek Hjärtat SUS Lund finns ett engagerat, härligt gäng med mycket kompetens som hjälps åt för att uppnå service med kvalitet för kundens bästa som ledstjärna. Vi vill nu välkomna en pigg, driven farmaceut som vill bidra med sina eminenta kunskaper och egenskaper.

 

SUS Lund är ett apotek beläget i anslutning till Lunds Universitetssjukhus och precis intill en större buss och spårvägsknutpunkt. Det innebär att vi har såväl lite mer vårdtunga kunder, som kunder som snabbt önskar hämta ut sina läkemedel, innan de tar sig vidare. Här förväntas således god service avseende både rätt avvägd kvalitativ information och att kunna arbeta effektivt. Apoteket har öppet vardagar 8-20 och helger 10-17.

 

Är du en driven person som gillar att ta eget ansvar och utvecklas för att kunna arbeta med olika uppgifter på apoteket? Flexibilitet för att kunna växla snabbt mellan olika uppgifter är en del av det dagliga arbetet. Tycker du om service och tempo där det alltid finns något att göra för att uppnå bästa kundbemötande?  Kundfokus är a och o. Att vilja jobba mot resultat och mål är av vikt för att tillsammans med övriga gänget jobba mot det som förväntas av oss som apoteksverksamhet.  Vi välkomnar dig till vårt härliga gäng med stark teamskänsla. Möjlighet och en önskan finns att du också vill ha rollen som LMA.

 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 1 juli eller enligt överenskommelse.

 

 

Såhär jobbar en läkemedelsansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser. Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Heltidsjobb (förstajobb)