Inaktiv platsannons

Farmaceut till Pjäsgatan i LandskronaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Faik berättar:

Välkommen till vårt fina apotek på Pjäsgatan i Landskrona. Här har du chansen att bli en del av ett härligt gäng på 4 medarbetare som har kul på jobb och alltid sätter kunden i fokus.  Vi är ett vårdnära apotek med både vårdcentral och folktandvård som grannar. Runt omkring har vi bl.a. ett gym, mataffär och ett bostadsområde som växer så det knakar. Våra öppettider är måndag till fredag 8.30–17.30 och utanför har vi en stor parkering med gott om parkeringsplatser. 

För mig som chef är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande, kundfokuserad, samverkar bra i grupp och bidrar till god stämning. Om du är rätt person så finns även möjlighet att sig an ansvaret både som läkemedelsansvarig och farmaciansvarig. 

Våra kunder är oftast stammisar, allt från pensionärer till barnfamiljer, men också andra grupper som kommer in från vårdcentralen och folktandvården. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på 75% eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Landskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Landskrona | Heltidsjobb (förstajobb)