Inaktiv platsannons

Brinner du för nätsäkerhet och söker nya utmaningar? i Stockholm

Om tjänsten

Har du arbetat med nätsäkerhet? Med till exempel, Cisco, Umbrella och AMP eller Fortinet eller kanske Check Point?

Just nu söker vi på Atea Stockholm/Uppsala dig som vill jobba som konsult inom nätsäkerhet. Du kommer att arbeta tillsammans med konsultteamet inom kommunikation med att hjälpa våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar.

DIN ROLL i LAGET

Du kommer att tillhöra vårt Hybrid Platforms team där vi arbetar primärt med datacenter och kommunikation med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar. I rollen kommer du att arbeta med både stora och små kunder inom både offentlig och privat sektor men även bidra internt med tjänsteutveckling inom området. Hos våra kunder kommer du att vara med och planera och genomföra olika implementationsprojekt samt hjälpa dem att se hur deras säkerhetslösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. I rollen kommer du att vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning till support på både nya kunder och på våra existerande avtalskunder och driftskunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en förmåga att ta och agera utifrån eget initiativ. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Du är positiv, ser möjligheter och en vilja att hjälpa till.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbete med nätverkssäkerhet i olika former samt har ett genuint intresse av nätverk och säkerhet. Ser gärna att du har arbetat med Ciscos- och Fortinets säkerhetsprodukter och gärna F5. Svenska är viktigt att kunna, både skriva och tala samt inneha B- körkort.

Vad vi erbjuder dig!

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Susanne Blomlöf på  eller 08-519 068 45 eller konsultchef Joakim Nildén på  alternativt 08-477 49 40. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)