Inaktiv platsannons

Intern projektledare i Malmö, Stockholm

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi söker dig som vill jobba som intern projektledare, vilket innebär en blandning av upphandling, implementering, förändringsarbete samt interna verksamhetsprojekt. Då vi alltid vill mer utmanar vi hela tiden våra kunder och varandra för att utvecklas. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att vara en del av ett team, där vi som grupp har ett viktigt uppdrag att säkerställa delar av Ateas produktaffär. Du arbetar självständigt eller tillsammans med andra i gruppen beroende på uppdragets storlek och komplexitet.

Dina arbetsuppgifter

Som intern projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta med varierande projekt som stödjer affärsprojektledare, säljansvariga och deras team med att säkerställa kvalitén i anbud, implementation av vunnen affär och avtalsförändringar avseende processer för områdena produkt och service. En del av rollen som intern projektledare på̊ Atea kommer också vara att presentera och marknadsföra våra tjänster inom Atea.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du lyckas i rollen och trivas hos oss. Som intern projektledare ser vi att du är en person som arbetar bra med andra. Du är lyhörd och lyssnar in kollegor samtidigt som du kommunicerar tydligt och löser problem som dyker upp på ett konstruktivt sätt. Du är duktig på att planera ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt.

För att lyckas i tjänsten som intern projektledare bör du ha följande:
• Erfarenhet av it-branschen
• Tidigare dokumenterad erfarenhet att leda projekt/uppdrag
• Praktisk erfarenhet från utveckling och dokumentation av processer
• Goda kunskaper i att arbeta enligt en projektmodell som PPS eller motsvarande

Meriterande är om du har erfarenhet av:
• Verksamhetsutveckling och processkartläggning 
• Kravhantering/-analys

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Nilsson, mikael.nilsson@atea.se alternativt telefonnummer 08 - 752 14 55. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!


Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)