Inaktiv platsannons

Handlare - Hemköp Värnamo

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Bli en av oss

På Hemköp i Värnamo är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Därför söker vi just nu dig som vill utveckla Hemköp i Värnamo till ortens mest omtyckta matbutik. Butiken i Värnamo ligger i stadens centrum med närhet till övrig handel samt med bostäder och skolor i nära anslutning till butiken.

 

Som Handlare på Hemköp är du egenföretagare, något som är fantastiskt roligt och som triggar din professionella och personliga utveckling. Samtidigt som du arbetar självständigt när du driver din egen butik blir du en del av gemenskapen inom Hemköp och Axfood samt får del av vår trygghet och våra konceptuella ramar. Vi har en finansieringsmodell som erbjuder en enkel och trygg form för blivande handlare (91-9). Du går i 91-9 in med en mindre summa pengar och har efter två år möjlighet att köpa ut butiken till ett i förväg fastställt pris. I samband med det blir du majoritetsägare med 99% i butiksbolaget.
 
Du kommer att ha det yttersta ansvaret för butiken, något som innefattar allt från försäljning, lönsamhet och personal. Med Hemköpskonceptet som ledstjärna ska du utveckla och coacha medarbetare och ledningsgrupp. Och som egen företagare kommer effektivisering och förbättringsarbete vara naturliga fokusområden för dig – allt för att skapa en butiksupplevelse som överträffar kundernas förväntningar.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning, tycker om att arbeta med människor – både kunder och medarbetare – är en förutsättning för rollen. Dessutom ska du ha dokumenterad erfarenhet av att driva framgångsrika affärer och gedigen vana av budget-, resultat- och personalansvar.
 
Förutom ett engagerande och coachande ledarskap, en förmåga att skapa struktur och ett planerande tillvägagångssätt är det mycket viktigt att du förstår nyttan med att samarbeta med övriga Hemköp. Det kan du exempelvis göra genom att bidra med dina kunskaper och din erfarenhet, eller som medlem i olika råd eller föreningar i det lokala näringslivet. Med hjälp av din energi och din positiva handlingskraft kommer du att skapa effektiva samarbeten och en butik där både medarbetare och kunder trivs och inspireras.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Värnamo | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb