Inaktiv platsannons

Gó och glad matinspiratör sökes i Norrtälje

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

Om oss

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm.

Om tjänsten

Vi söker nu en Produktambassadör till en livsmedelsbutik i Norrtälje.

Du kommer  jobba i en specifik butiks demokök på Fredagar v.22 - v.26 till att börja med. Känns det bra för butik och dig så fortsätter uppdragen from Augusti (ett sommaruppehåll i juli månad)

Uppdragen går ut på att laga till ett enkelt recept och berätta om receptet & bjuda butikens alla kunder på varsitt smakprov. 

Brand Impact utbildar dig inom Marknadsföring, Exponering & Livsmedelshygien.

Om dig

Vi söker dig som är en glädjespridare, gillar att jobba självständigt, kan följa ett enkelt recept och är organiserad som person.

Viktigt att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på att prata med konsumenter.

Tveka inte - sök till roligaste jobbet - kanske är det du som får chansen att sprida ännu mera glädje i Norrtälje :)

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Brand Impact

Brand Impact är Sveriges ledande retailbyrå inom Brand Experience mot FMCG och konsumentvaror. Vi arbetar med några av världens största varumärken kring deras Brand Experience, produktlanseringar och kampanjer i alla kanaler. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Årsta, ett stenkast från city samt att vi runt om i landet har ca 1500 duktiga ambassadörer. Brand Impact är del av SSI – världens största producent av Brand Experience med över 90 000 anställda i över 30 länder.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej