Inaktiv platsannons

B-ansvarig frukt & grönt Coop Östhammar

Om tjänsten

Vi söker dig som är driven, positiv, brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat, service och försäljning.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande avdelning. Vidare drivs du av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Som B-ansvarig på vår frukt- & gröntavdelning kommer du arbeta för att kunden ska mötas av en välfylld, välplanerad och fräsch avdelning alla dagar i veckan. Du kommer även arbeta på övriga avdelningar i butiken, men med fokus på frukt & grönt. En förutsättning är att du trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Vi ser att du har erfarenhet inom området.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka som föregås av provanställning med tillträde enl ök. Arbetstiderna kommer att variera och innebära dag, kväll och helgarbete.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östhammar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östhammar | Detaljhandel | Deltidsjobb