Inaktiv platsannons

Butikssäljare Färskvaror & Delikatess - Coop Kolla Parkstad i Kungsbacka

Om tjänsten

Är du en glad och positiv person som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker.

Vi söker nu en medarbetare till vår färskvaruavdelning och delikatessdisk.
Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i vår färskvaruavdelning och våra uppskattade delikatessdisk. Ditt fokus kommer att vara att se till att kunden alltid möts av en fräsch och välfylld butik och av ett personligt bemötande i absolut toppklass.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Erfarenhet från dagligvaruhandeln är ett krav. Har du dessutom tidigare arbetat i delikatessdisk är det starkt meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med 30h/veckan. Tillträde sker enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Detaljhandel | Deltidsjobb