Inaktiv platsannons

Coop Näsåker - Semestervikarie

Om tjänsten

Söker du jobb i sommar?

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik! **

Vi söker en säljare. Tjänsten är ett semestervikariat på 25 timmar i genomsnitt per vecka. Anställning från vecka 25-31, inklusive Urkult-veckan 31.

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Semestervikariat som säljare innebär i huvudsak arbetsuppgifter inom kassa och varuplock men även arbete med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Schemalagda kvällar till 19.00 och helger 17.00, undantag Urkult-veckan öppethållande till 21.00.

Du har en känsla för vad ett bra kundbemötande är och fallenhet för service! Vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå. Du ska ha fyllt 20 år då vi har utlämning av systembolagsvaror. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Näsåker
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Näsåker | Detaljhandel | Deltidsjobb