Inaktiv platsannons

A-ansvarig Frys, med jouransvar - Stora Coop Sisjön i Askim

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara med på Stora Coop Sisjöns fortsatta framgångståg! Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du ska tillsammans med dina kollegor se att våra kunder möts av branschens fräschaste frysavdelning alla dagar i veckan. I din roll ansvarar du för uppföljning av försäljning mot budget samt arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Då du även kommer inneha jouransvar kommer du ansvara för att allt fungerar på golvet så viss arbetsledning ingår samt att arbeta aktivt med att förbättra butikens rutiner samt se till att butiken är i toppskick.

Vi ser att du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Arbetstiderna varierar och förekommer både dag- och kvällstid samt helger.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Askim | Detaljhandel | Deltidsjobb