Inaktiv platsannons

Säljchef - Coop Bohus-Malmön

Om tjänsten

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Bohus-Malmön till en succé!

Vi söker dig som har viljan och drivet att axla en större roll, är positiv och energifylld som person samt redo att leda ett säljglatt arbetsteam på Coop Bohus-Malmön. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa köpglädje och förstklassig kundservice.

Du ska i din roll till stor del driva butiken på egen hand samtidigt som du får stöd av din Butikschef som är stationerad i en annan av våra butiker. I rollen ingår personalansvar, ansvar för uppföljning av försäljning mot budget samt arbeta aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Då butiken är placerad på en av våra vackra öar utefter Västkusten är det ett större tryck i vår försäljning under sommarmånaderna för att gå över i ett lugnare tempo under vinterhalvåret.

Du har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter. När problem uppstår tenderar du att fokusera på lösningen snarare än problemet och du utgår alltid från kundens bästa.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap samt ha ett coachande och stöttande förhållningssätt. Du kommer även att vara kvalitetsansvarig för säker mat.

Som säljchef kommer du och Butikschefen tillsammans arbeta strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad erfarenhet från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bohus
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bohus | Detaljhandel | Deltidsjobb