Inaktiv platsannons

Semestervikariat - Coop Katterjåkk i Riksgränsen

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som älskar försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Kunden i våra butiker ska mötas av bra varor till bra priser, matinspiration och intressanta händelser.

Som säljare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt ger du våra kunder den bästa servicen samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är ambitiös, ansvarstagande, trivs i ett högt arbetstempo och drivs av nya utmaningar. Du är en lagspelare av rang och tillsammans överträffar vi kundernas förväntningar.

Arbetet är varierande och innehåller alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom varupåfyllning, försäljning, kassaarbete och kundservice. Inom Coop finns möjligheter att växa, med t ex egna ansvarsområden som bl a kundambassadör, beställningar, kvalitetsansvar och sociala medier.

Tjänsten är ett semestervikariat på 28 timmar/vecka och du måste vara 20 år fyllda då butiken är ombud för Systembolaget. Tillsättning så snart som möjligt. Boende finns att tillgå om så önskas.

Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll samt helg.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Riksgränsen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Riksgränsen | Detaljhandel | Deltidsjobb