Inaktiv platsannons

Säljchef Kolonial - Stora Coop Sisjön i Askim

Om tjänsten

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning, som vill ingå i ett säljglatt arbetsteam på Coop Sisjön. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Vi vill att du som söker har ett starkt sinne för affärer och känner dig driven att se till att kolonialavdelningen är säljande, attraktiv och levande alla dagar i veckan för att överträffa våra kunders förväntningar. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter.

Som säljchef Kolonial kommer du ingå i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad kunskap från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel. Du kommer även ansvara över vår näthandel Coop Online.

Du kommer att leda ett arbetslag om ca 28 medarbetare så vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt. I din roll ingår ekonomiskt ansvar, personalansvar och du kommer hålla både löne- och utvecklingssamtal samt ansvara för schemaplaneringen inom avdelningen.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid som tjänsteman. Arbete på kvällstid samt helger förekommer. Tillträde enligt överenskommelse. Reryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Askim | Detaljhandel | Deltidsjobb