Inaktiv platsannons

Konditor/Bagare vikariat – Stora Coop Bromma

Om tjänsten

Nu söker vi en Konditor/Bagare till vår butik Stora Coop Bromma. Tjänsten är ett vikariat i ca 11 månader under perioden 1 augusti 2022 t o m 10 juli 2023. Tjänsten innefattar primärt konditori men även en viss del bageri. Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som konditor/bagare har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande avdelning som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är främst riktad till konditori men även bageriproduktion förekommer. Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

  • Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
  • Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är ett vikariat på heltid 40 timmar per vecka. Vikariatet löper fr o m 1 augusti 22 t o m 10 juli 23. Arbetstid är 05:00-14:00.

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bromma
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bromma | Detaljhandel | Deltidsjobb