Inaktiv platsannons

Representant distrikt Stockholm Norr, Lantmännen Unibake

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 31 maj 2022
 • Stockholm
Arbetsuppgifter

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Nu har en spännande möjlighet öppnat sig hos oss i rollen som representant i norra Stockholm. Du erbjuds en utmanande säljroll med stort eget ansvar i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter med varumärken som exempelvis Bonjour och Hatting.

Det här kommer du att göra:

Som representant hos Lantmännen Unibake är du försäljnings- och resultatansvarig för ditt distrikt. Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar nyheter och exponerar våra varor i butik. Således ingår mycket resor i ditt dagliga arbete. Du säljer in och följer upp kampanjer men framförallt hjälper du dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning. Du arbetar aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet.

Med stor frihet under ansvar får du inte bara möjlighet att påverka din egen arbetsdag utan även vår framtida affär, där Du blir en viktig del i vår fortsätta tillväxtresa. Utgångspunkt är ditt hem i norra delarna av Stockholm och du rapporterar till Regional försäljningschef; Robert Hällgren.

Kvalifikationer

Du har en stark inre motor som triggas av höga och ambitiösa mål och du söker ständigt nya möjligheter med en hög vilja att göra saker bättre. Du är modig och vågar ta initiativ och du vet att starka och affärsmässiga relationer är grunden i ett bra samarbete. Du trivs som bäst när du ges möjlighet att ta egna initiativ och arbeta under stort eget ansvar där du även har dina kollegor på distans. Som person är du prestigelös och du delar gärna med dig av dina erfarenheter i syfte att stärka teamet.

Du har:

 • Minst 3 års erfarenhet av försäljning eller butiksarbete med påvisade resultat hur du har ökat försäljningen av specifika varugrupper genom förändrade arbetssätt eller ombyggnationer i butik.
 • Goda kunskaper inom butiksekonomi och god förståelse för hur lönsamhet skapas i butik.
 • Goda presentations- och argumentationsfärdigheter
 • God datorvana
 • Flytande svenska i tal och skrift, engelska god förståelse
 • B-körkort är ett krav

Du är:

 • Affärsmässig och resultatdriven
 • Självständig och strukturerad
 • Relationsbyggande och kommunikativ
 • Lagspelare och prestigelös med högt engagemang

Vi ser det också som självklart att Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Come work with people with an appetite for more!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast den 31 maj. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Robert Hällgren (Regional försäljningschef) på telefon 0730 40 49 61 eller vid frågor om rekryteringen kontakta Matilda Blomberg Åhs (HR Business Partner) 010 556 32 48.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb