Inaktiv platsannons

Intresseanmälan inför Järvaveckan - Lokalvårdare i Stockholm

... Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem. Arbetet som Lokalvårdare på...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem. Arbetet som Lokalvårdare på MTR innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet kan även innefatta arbete på helger.
Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén. Du kommer arbeta i antingen tunnelbanans eller pendeltågens miljöer och områden men vara anställd i bolaget MTR Facility Management.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer eller depåer och fordon
Plockstäd
Tömning av avfallsskorgar
Tidningshantering
Toalettstädning
Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
Avfläckning av väggar eller fordon

Inom depåunderhållet tillkommer:
Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
Borttagning av klistermärken och mindre klotter

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg. Du kommer bli anställd och arbeta på en av våra banor inom tunnelbaneområdet, pendeltågsområdet eller hos våra depåer.
Då arbetet innebär varierande arbetstider är det därför väldigt viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på obekväma tider.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet kommer till stora delar utföras på våra stationer eller depåområden, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kundnära miljöer självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Vidare har du:
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Gärna tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer
Gärna erfarenhet av skiftarbete
Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
Förmågan att samarbeta i grupp

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Lämna din intresseanmälan och så får du kanske möjlighet att träffa våra rekryterare på Järvaveckan!

Om MTR

Järvaveckan
Detta är en intresseanmälan inför Järvaveckan. Går du vidare i processen blir du inbjuden till vårt rekryteringsevent den 4 juni.

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-03
Referensnummer: C88868

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 30

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)