Inaktiv platsannons

Promeister söker en driven, utvecklingsinriktad Tekniker/Kundmottagare i Örebro

Om tjänsten

  • Ansök senast: 30 juni 2022
  • Örebro
Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är stolt över ditt yrke och delar gärna med dig av din kunskap och du brinner för fordonsteknik, goda relationer och du delar gärna med dig av din kunskap. Att se andra utvecklas får dig själv att växa och du tycker det är roligt med satsningar på att framtidssäkra kompetensen i verkstaden.

Vi tror att du som söker tjänsten är:

  • Genuint intresserad av bilar och framtidens verkstadsdrift.
  • Strukturerad, ansvarsfull och ser utmaningar som ett steg i karriären.
  • Stolt i yrkesutövande och värdesätter kvalité.
  • Socialt utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga.
  • En person med känsla för god service.
  • Intresserad av utbildning och av att dela med dig av dina tekniska kunskaper.
  • Pedagogisk och tålmodig och har en förmåga att förklara sådant som verkar svårt på ett enkelt sätt.

Du som söker bör ha ett stort intresse för ny teknik inom bilbranschen och vi tror att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från fordonstekniskt arbete och erfarenhet av kundmottagning. Du är lösningsfokuserad och ger inte upp i första taget, utan tar reda på lösningen när ingen annan levererar facit.

Vi tror att du har en grundläggande Fordonsutbildning och i ditt arbete har du också erhållit erfarenhet och olika fortbildningar. Du har en god förståelse i engelska språket och minst B-körkort. Vidare är erfarenhet av felsökning meriterande liksom kunskaper inom motorstyrning och el- och hybridbil.

Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett dynamiskt bolag där du har stort inflytande över dina arbetsuppgifter. Med din bakgrund och erfarenhet tror vi också att du kommer att vara viktig i utvecklingen av ProMeisters innovationsverkstad och i företagets kompetenssatsning i allmänhet och på gymnasial lärlingsutbildning i synnerhet.

Du som söker har ett stort driv och är nyfiken. Är du rätt person för uppdraget, men saknar någon av de mer formella kunskapskraven? - hör av dig till oss! Vi har en egen intern Academy fylld med kunskap som rätt person kan ta del av.

Tjänsten är förlagd till Örebro med anställningsstart enligt överenskommelse, dock senast 1 augusti. Vid frågor om tjänsten kontakta Stefan Lust på 070-2270278. Tjänsten är 100 % och provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan nu!

Sista ansökningsdag: 2022-06-20

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

31-05-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis