Inaktiv platsannons

Drifttekniker till drivmedelsdepå i Sundsvall

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar i framtiden behöver vår affär förändras i grunden. Vi arbetar aktivt för omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

OKQ8 har sammanlagt 7 stycken egna drivmedelsdepåer i Sverige från Sundsvall i norr till Malmö i söder samt 3 stycken i Danmark. Produkterna levereras i huvudsak med fartyg och tankbil. Lagring sker i både i ovanjordscisterner samt i bergrum. Produkterna distribueras i första hand från depån via utlastning till tankbilar. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001 och 14001. Vi söker nu en Drifttekniker till vår drivmedelsdepå i Sundsvall.

Som Drifttekniker utför du arbetsuppgifter inom både skötsel- och underhållsarbeten samt administrativt i datormiljö. Din roll är operativ där du kommer att samarbeta med kollegor i att hantera tekniska arbetsuppgifter såsom felsökning, mindre underhållsarbeten, pumpningar och kvalitetskontroll av drivmedelsprodukter. Arbetet innebär även administrativa arbetsuppgifter som t.ex. lageravstämning, kontroller, analyser och rapportering. Stor del av arbetet genomförs efter fastlagda rutiner och instruktioner där du är med och bidrar till en väl fungerade verksamhet. Du kommer att ha kontakt och arbeta med bland andra entreprenörer, myndigheter och intern personal inom OKQ8.

Mestadels utförs arbetet under kontorstid. Man ingår i schemalagd 24h beredskap ca. var 4:e vecka och lossning av båtar kan innebära visst arbete på nätter och helger. I rollen som Drifttekniker ingår du i ett team av totalt 5 personer. Mycket av arbetet görs gemensamt men det är också viktigt att du kan ta ansvar och är självgående när du väl har kommit in i din roll.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi tror att du som söker antingen är en erfaren drift/process-tekniker eller har en ambition med att växa i verksamheten. Du har teknisk utbildning eller annan likvärdig erfarenhet i grunden, du är lösningsorienterad och van att fatta beslut, har du kännedom om kemiska produkter och har verkat i en liknande bransch är det ett plus. Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet, initiativtagande, ansvarskänsla samt en god samarbetsförmåga. Du bör ha datorvana, körkort och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. På grund av arbetets karaktär så är våra depåer och dess närområden helt rökfria.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Hannu Raatikainen 070-268 0236, har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Johanna Scarlett på

Varmt välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Detaljhandel | Deltidsjobb