Inaktiv platsannons

Accounts Assistant, Ekonomiassistent till OKQ8 Visstid i Västerås

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar i framtiden behöver vår affär förändras i grunden. Vi arbetar aktivt för omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Har du erfarenhet av leverantörsreskontraarbete, fakturamatchning, stort kundfokus och strävar efter att ge kunden bästa service och högsta kvalité på leveranser? Sök då tjänsten som Accounts Assistant! Tjänsten är en visstidsanställning med placering i gruppen Accounts Payable hos OKQ8 Shared Service i Västerås.

I rollen som Accounts Assistant ingår arbetsuppgifter så som löpande leverantörsreskontraarbete, bland annat kontering, uppföljning, avstämningar av leverantörsreskontrakonton samt betalningar och fakturamatchning.

Utöver löpande arbetsuppgifter förväntas du bidra till ständig effektivisering och förenkling av våra processer samt delta aktivt i våra effektiviseringsprojekt. Du har kontinuerlig kontakt med kunder och kollegor i frågor som rör ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker en driven Accounts Assistant som kan bidra med energi och stort kundfokus till OKQ8.

Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett självständigt sätt och tar ett gemensamt ansvar för leverans enligt tidplan mot kunden tillsammans med övriga i teamet. Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt och säkerställer att redovisningen är i enlighet med lagkrav och god redovisningssed.

Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och skapar goda relationer med kunder och kollegor. Du delar aktivt med dig av din kunskap och kompetens och bidrar till att utveckla verksamheten.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid efter överenskommelse och stäcker sig över 6 månader med möjlighet till förlängning.

Du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi. Du har goda systemkunskaper, goda kunskaper i MS Office, främst Excel, och har du dessutom erfarenhet av Microsoft Dynamics AX samt pratar danska ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen av redovisningsarbetet på OKQ8!

Du kommer tillhöra avdelningen Shared Service inom OKQ8 med placeringsort Västerås. Vårt kontor ligger centralt och på kontoret är vi ca 60 medarbetare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Tingström, Group Manager Accounts Payable, Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Elisabeth Roll på tel 070-168 81 49 eller via e-post

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är 2022-05-25.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb