Inaktiv platsannons

Vägdriftsarbetare i Värnamo

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Vägdriftsarbetare

Sökes till Värnamo

Region Statlig Vägdrift består av ca 300 medarbetare och tillhör Affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa företag kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och sköter om Sveriges vägar och anläggningar.

Vi behöver nu stärka upp med en vägdriftsarbetare till vår grupp inom vårt nystartade driftområde Västbo.

Din roll:

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam i Driftområde Västbo som ansvarar för drift och underhåll av ca 154 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m.m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt diverse kontroller.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.
 

Kvalifikationer:

Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är mycket meriterande. Viss datavana krävs. Körkort är ett krav, och körkort C är meriterande.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom din samarbets-och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt din serviceanda och pålitlighet.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Liknande arbetsuppgifter i Peabs angränsande driftområden kan komma att bli aktuellt i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning i 6 månader.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

uppgifter:

Christer Andersson, Projektchef, 073-337 36 41

Linda Svensson, Platschef, 072-533 52 35

Susanne Reuter, HR Partner, 072-533 35 99

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-31

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Värnamo | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)