Inaktiv platsannons

Platschef Byggservice i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef Byggservice

Sökes till Örebro

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen och är idag Sveriges största byggserviceföretag med ca 1000 anställda. Bolaget är uppdelat i tre regioner – Södra, Västra och Mitt. Basen i vår verksamhet är de mindre serviceuppdragen där våra hantverkare och tjänstemän tar sig an om- och tillbyggnadsprojekt samt ROT-uppdrag då vi även utför jobb för privatkunder. Peab Byggservice i Örebro (region Mitt), är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi söker nu en driven och handlingskraftig Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare.  Som Platschef hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Ta då chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom Byggservice och sök till oss!


Din roll:

Som Platschef planerar, leder och fördelar du arbetet. Du ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare och förebild. Du arbetar löpande med kundkontakter, räknar på anbud och gör inköp. Du har ekonomiskt ansvar för dina projekt, du har uppföljning av ekonomin och prognosarbete.

I rollen som Platschef bedriver du verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjda kunder, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk- och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.  

Ditt ledarskap bedrivs både ute i fält samt genom hantering av alla våra digitala system. Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet i din grupp och drivas av att hela tiden utveckla din personal.
 

Rollen som Platschef innebär att du får känna dig som en bidragande del av samhällsnyttan. Peab-koncernen är även mån om alla sina anställda medarbetare och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget. 

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare och ledare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.
 

Kvalifikationer:

Du ska ha minst fem års erfarenhet från bygg, om- och tillbyggnadsprojekt och även mindre byggverksamhet (Byggservice). Erfarenhet av att ha arbetat i en ledande befattning med personalansvar är meriterande. Du har en god förståelse för projektekonomi, kan göra egna kalkyler och arbeta med prognoser. Du kan grunderna i entreprenadjuridik. Du har god datavana, och erfarenhet av att arbeta med digitala system.

Som person är du relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Körkort för personbil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas.
 

uppgifter:

Magnus Brandt, Regionchef, 073-337 29 31

Joakim Reithe, ansvarig Örebro, 070-449 70 29

Susanne Reuter, HR-partner, 072-533 35 99

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-03

Publicerad den

31-05-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis