Inaktiv platsannons

Träarbetare Byggservice i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare Byggservice

Sökes till Helsingborg, Ängelholm

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Om jobbet

Peab Byggservice arbetar med mycket varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Du kommer att vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer, vilket ställer krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten. Det är också av stor vikt att du känner dig bekväm med att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete. Våra geografiskt huvudsakliga arbetsområden är Båstad/Bjärehalvön, Ängelholm, Ljungbyhed och Helsingborg.

Din profil

Vi ser gärna att du arbetat med byggservicearbeten tidigare eftersom arbetet är varierat. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande, är förtroendeingivande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att jobba självständigt samt drivs av att vara delaktig i projekt från ax till limpa. Placeringsort för tjänsten kan vara Ängelholm eller Helsingborg.

Det är ett krav för tjänsten att du:

  • har B-körkort
  • har svenskt yrkesbevis som träarbetare
  • erfarenhet som snickare
  • förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift
     

Peab Byggservice erbjuder sina medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter samt personal- och friskvårdsbidrag på upp till 5000 kr/år.

Vill du arbeta i ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen att skicka in din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdag. 

uppgifter

Rekryterande chef: rikard.borgstrom@peab.se

HR: linnea.lundin@peab.se

OBS! vi tar inte emot ansökningar via mail. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-08

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)