Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör Byggservice Mitt i Falun

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör Byggservice Mitt

Sökes till Falun, Mora

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen och är idag Sveriges största byggserviceföretag med ca 1000 anställda. Bolaget är uppdelat i tre regioner – Södra, Västra och Mitt. Basen i vår verksamhet är de mindre serviceuppdragen där våra hantverkare och tjänstemän tar sig an om- och tillbyggnadsprojekt samt ROT-uppdrag då vi även utför jobb för privatkunder. Vi utför ofta arbeten med kvarboende hyresgäster samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Vi söker nu en driven och erfaren Entreprenadingenjör som kan stärka upp vårt team i Mitt ytterligare. Som Entreprenadingenjör hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Ta då chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom Byggservice och sök till oss!


Din roll:

Som Entreprenadingenjör har du ett nära samarbete med Platschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du ansvarar för projektering i mindre skala, du tar fram kalkyler och projektplaner för anbud och ansvarar för dessa. Du gör inköp, ansvarar för dokumentation och uppföljning samt driver på och stöttar Platschefen i våra projekt såväl tekniskt som ekonomiskt.

Våra Entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet. Vi månar om våra relationer, och du ska ha en hög känsla för att ge support och service. Som Entreprenadingenjör arbetar du för att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.

Rollen innebär självständigt arbete, och det är viktigt att du hela tiden ser till organisationens behov av stöd.

Placeringsort kan komma att vara Falun, Mora eller Sälen, men eftersom våra projekt finns på lite olika orter så kommer rollen innebära vissa resor och någon enstaka övernattning ibland.

Rollen som Entreprenadingenjör innebär att du får känna dig som en bidragande del av samhällsnyttan. Peab-koncernen är även mån om alla sina anställda medarbetare och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget. 

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.
 

Kvalifikationer:

Vi söker dig dom är bygg- och civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du gör ha minst 3 års erfarenhet av en liknande tjänst. Du har goda kunskaper inom projektekonomi, projektjuridik, kalkylering, produktion samt är van att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du arbetar i olika team med flera projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och att du inser värdet av goda relationer både externt och internt.  

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Körkort för personbil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas.
 

uppgifter:

Magnus Brandt, Regionchef, 073-337 29 31 

Annicka Eklund Sundin, Arbetschef, 072-533 58 72

Susanne Reuter, HR Partner, 072-533 35 99

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-10

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)