Inaktiv platsannons

Hovmästare till Kämpasten i Sigtuna

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Hovmästare till Kämpasten med ”kanske branschens bästa arbetstider” 

Vi söker en hovmästare till vår fina anläggning Kämpasten i Sigtuna alldeles nere vid Mälarens strand. Kämpasten är en konferensanläggning med 116 rum och möteslokaler för upp till 75 personer. Vi erbjuder en professionell och personlig service med högsta kvalitet på mat och dryck samt ett gott och hållbart värdskap. 

Nu söker vi dig vars mål är att varje gäst skall få en unik upplevelse. Din förmåga att se varje gästs speciella förväntningar är nyckeln till vårt goda värdskap. Som hovmästare och arbetsledare är det givet att du också är bra på att förstärka teamkänslan och motivera medarbetarna så att vi alltid presterar på högsta möjliga nivå. Ditt intresse för helheten av mat, dryck samt service och att kommunicera denna är en viktig faktor.  

Vi har två matsalar och ett superkök. Våra gäster kommer från hela världen så vi vill att du kan både svenska och engelska i tal och skrift.  

Arbetstider: dagar och kvällar men ytterst sällan helger så vi tar ofta helg på fredag eftermiddag. Som sagt, kanske branschens bästa arbetstider. 

Personliga egenskaper: 
Glad och trevlig.
Tänka utanför ”boxen”.
God samarbetsförmåga.
Flexibel och prestigelös.
Mycket hög servicenivå.
Kunna prata inför stora grupper både på engelska och svenska.
Ha ett stort intresse för mat & dryck i kombination. 

Kvalifikationer: 
Mångårig erfarenhet från restaurangarbete.
Erfarenhet av schemaläggning. 
Gilla att arbeta mot högt uppsatt mål.
Lång erfarenhet av arbetsledning. 
Erfarenhet av inköp. 

Välkommen med din ansökan. Vänta inte med att skicka in då vi anställer löpande. 

För mer information kontakta vår platschef, Stefan Ros, 076-5023730, stefan.ros@sodexo.com

 

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5235&rmlang=SE

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb