Inaktiv platsannons

Produktionsmedarbetare till Production i Göteborg

Om tjänsten

Produktionsmedarbetare till Production

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Inom koncernen finns avdelningen Productions som ansvarar för monterbyggnation, grundbyggnation, målning, matt- läggning, utmätning av monterytor, el och internetdragning, leverans av möbler, mobila konferensrum samt diverse evenemangsbyggnationer i anläggningen. Avdelningen är under ständig utveckling och vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss. 

Beskrivning av rollen 
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bygga montrar, måla, mäta monterytor, dra fram eluttag och möblera på avdelningen Production. Detta sker med stöd av beställningsunderlag, kommunikation och tidsbokningar. Målet med arbetet är att avdelningen skall fungera kostnadseffektivt, säkert, med rätt kvalitet och hög service till våra kunder. 

Du ansvarar för att:  

- genomföra tilldelade arbetsorder med god kvalitét 
- vara aktiv i att utveckla och effektivisera avdelningen 
- svara för löpande problemlösning 
- ta del och engagera dig i de dagliga arbetsuppgifterna och rapportera avvikelser 
- erbjuda professionell service både internt och externt 
- söka information som behövs för att utföra ditt arbete 
- utföra arbetet på ett säkert sätt för dig och din omgivning 

Du kommer att arbeta tillsammans med för närvarande 13 kollegor inom Production.  

Vem vi söker 
Vi söker dig med gymnasieutbildning och har eller arbetar idag som hantverkare eller liknande. Gott affärsmannaskap med helhetstänk och en förmåga att hitta nya vägar fram för att skapa en effektiv produktionsavdelning. Förmåga att under stundtals tidspressade situationer kunna fatta rationella beslut är viktigt. Ett beteende som tilltalar kund och medarbetare är av stor vikt. God organisationsförmåga och ha lätt att arbeta i ett team. Positiv inställning till förändringar och nytänkande. Stark känsla för service och kvalitet. Goda kunskaper i engelska är ett krav.  

Truckkort samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten. Om du har kunskaper om våra produkter är detta meriterande.

Som person är du service- och utvecklingsinriktad, samt uppskattar att arbeta flexibla tider då vår verksamhet under perioder pågår dygnet runt.  

Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl lokal som internationell karaktär. I runda slängar får du 700 härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod.  

Frågor om tjänsten 

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)