Inaktiv platsannons

Supervisor på natten sökes till Front Office i Göteborg

Om tjänsten

Supervisor på natten sökes till Front Office

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team på nattetid. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.

Beskrivning av arbetsuppgifter

I rollen som supervisor på natten arbetsleder du ditt pass. Du ser till att rutiner efterföljs och agerar bollplank vid tillfällen där snabba beslut behöver tas ex vid eventuella klagomål.

Arbetet innebär både nattligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning, administrativt arbete ex. fakturering och även planering framåt för t ex större grupper. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom housekeeping och bokning.

Vi ser att du har erfarenhet av receptionsarbete inom större hotell och gärna även från en arbetsledande funktion. Vi ser att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande. Du rapporterar till vår Front Office Manager.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Välkommen med din ansökan senast 19/6.

Frågor om tjänsten

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)