Inaktiv platsannons

Intresseanmälan – Brandingenjör / Riskingenjör inom Skydd & säkerhet i Uppsala län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Läser du en utbildning inom Brandingenjör eller Riskhantering? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med studenter. Skicka in en intresseanmälan om du tror att det här är en framtida arbetsplats för dig!

Varför jobba hos oss i framtiden?
På Sweco får du jobba i digital framkant och utvecklas tillsammans med experter som brinner för att skapa ett smartare och hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för dig som lever våra värdeord nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Vi arbetar vanligtvis inom ett av våra huvudsakliga kompetensområden som är Brand & Riskteknik inom regionen som är nationell.

Vem är du?
Vi söker dig som:

  • Vill jobba som konsult i framtiden
  • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom något av våra kompetensområden
  • Är tekniskt skicklig och nyfiken på att lära dig ny teknik

Som person är du relationsskapande, har lätt för att samarbeta och vill bidra till en positiv arbetskultur. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga som gör att du är lätt att arbeta med. Du är även nyfiken, vill lära dig och dra nytta av ny kunskap. Du brinner för att skapa lösningar som ger samhället bestående värde. Du är även ansvarstagande och strukturerad samt kan arbeta självständigt.

Ansökan
Denna annons är inte knuten till en specifik rekrytering, utan ligger ute under längre tid eftersom vi kontinuerligt vill komma i kontakt med duktiga studenter. Vi går igenom intresseanmälningar löpande och i regel återkopplar vi till studenter som sökt praktik eller examensarbete efter att perioden avslutats, men för intresseanmälningar som inte är tidsbundna kan återkoppling utebli.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej