Inaktiv platsannons

Nyutexaminerade ingenjörer till region Trafikstyrning Sydväst , Sweco – flexibel placeringsort i Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Varför Sweco?
Swecos ledord är: nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss får du vara med och bidra till en organisation som du vill tillhöra. Du får också möjlighet att vara med och bidra till att skapa en nyckelroll för vår verksamhet samtidigt som du är med på Swecos tillväxtresa i Sverige. Genom att vara en del av Sweco är du en del av det som bidra till ett mer hållbart samhälle. På Sweco tar vi ansvar och skapar verklighet av våra visioner. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Vi vill att din bästa tid i arbetslivet ska vara hos oss på Sweco, därför är det viktigt för oss att vi har ett hållbart arbetsliv med en god balans mellan arbete och fritid.

Din framtida roll
Du kommer att ingå i regionen trafikstyrning sydväst och gruppen ledning och styrning. En grupp som främst fokuserar på att bli bra på att leda våra uppdrag inom trafikstyrning.Som nyanställd kan arbetet exempelvis komma att omfatta att biträda en uppdragsledare eller teknikansvarig med olika uppgifter såsom skapa och följa upp tidplaner, budget och vara länken mellan olika intressenter i uppdragen. Som junior ingenjör lär du dig över tid att arbeta alltmer självständigt, men hela tiden med vägledning av erfarna specialister och uppdragsledare.

Placeringsort är på något av våra kontor i region Sydväst, t e x Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Växjö, Nässjö, Halmstad, Varberg, Göteborg, Karlstad och Vänersborg.

Genom att inspirera och erbjuda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling vill vi attrahera nya medarbetare och motivera befintliga medarbetare att stanna och utvecklas på Sweco.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som nyligen har genomfört en högskole- eller civilingenjörsexamen med lämplig inriktning.

Vem är du?
För att trivas hos oss behöver du vara en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Du ska också ha en vilja lära dig nya saker och du ska trivas med att arbeta tillsammans i grupp.

Är du redo för nästa steg i karriären och vill vara med på resan att bidra till upprustningen av Sveriges järnväg?

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Magnus Fransson
Gruppchef Trafikstyrning Sydväst
magnus.fransson2@sweco.se
076-855 87 97

 

 

 

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej