Inaktiv platsannons

Konsult inom förorenade områden till Kalmar / Växjö i Kalmar län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du utvecklas och samtidigt vara med och göra skillnad? Har du lätt för att se möjligheter och sätta kundens behov i fokus? Då kan du bli vår nya kollega i Kalmar/Växjö! Vi söker nu en miljökonsult med god erfarenhet inom förorenade områden.

Varför jobba hos oss?
På Sweco jobbar ett stort gäng miljökonsulter med både bred och djup expertis. Vi har ett stort driv och genomför allt från utredningar och analyser till projekteringsuppdrag inom miljö-, vatten- och hållbarhetsområdet. Som Konsult inom förorenade områden får du en möjlighet att arbeta i en ledande roll i multidisciplinära projekt tillsammans med kompetenta kollegor inom Sweco, där alla brinner för att skapa smarta lösningar på våra kunders behov.

Sweco är en trygg och välmående organisation som satsar på våra anställda och vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling där vi lär och delar kunskap med varandra. Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som konsult inom förorenade områden kommer du att arbeta som projektledare och/eller utredare vilket innebär att driva och ansvara för projekt från start till mål.

Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis att:

  • Utföra och delta i planeringen av fältprovtagningar vid miljötekniska undersökning och miljökontroller av så väl jord, grundvatten, ytvatten och sediment.
  •  Delta som handläggare i olika undersökningar och uppdrag inom förorenade områden.
  • Arbeta i uppdrag inom alla olika skeden av arbete med förorenade områden, från inventering till åtgärd.
  • Arbeta med våra uppdragsgivare som är allt från statliga myndigheter, kommuner och privata bolag så som industrier, fastighetsförvaltare, exploatörer mm.

Du kommer även ansvara för att utveckla kundrelationer och marknadsföring av våra tjänster till både nya och befintliga kunder. Du är med och formar din framtida roll utifrån din kunskap och dina intressen.

Ledarskapet
Varför jobba med mig? Som ledare är jag engagerad och leder med ett coachande ledarskap. Jag gillar att arbeta med människor som drivs av en vilja att utvecklas och förbättras. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att vi genom att arbeta tillsammans kan nå våra gemensamma mål. /Anna Wastesson (Tf. gruppchef)

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:

  • En högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde och som har erfarenhet inom förorenade områden exempelvis från konsultverksamhet, myndighet eller entreprenör.
  • Erfarenhet av fältarbete.
  • Det är meriterande om du är certifierad för provtagningar (jord/grundvatten och/eller sediment/ytvatten) och/eller har gått SGFs kurs ”Miljöteknisk markundersökningar”.
  • B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult inom förorenade områden. Tidigare erfarenhet som konsult är meriterande.

Vem är du?
Som person är du självständig, initiativtagande och tar ansvar samtidigt som du är en lagspelare som engagerar dig i projekten. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter ser vi gärna att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej