Inaktiv platsannons

Projektledare / konsult inom Logistik till Örebro i Örebro län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Det händer mycket inom logistik i vår region och vi på Swecos logistikgrupper är högst delaktiga i utvecklingen. För att fortsätta vara i framkant behöver vi bli ännu fler och söker nu dig med spetskunskaper inom lagerlogistik, lagerautomation och IT kopplad till logistik.

Varför jobba hos oss?

Logistikgruppen i Örebro består av 7 logistikkonsulter med hög kompetens inom lager och produktion. Tillsammans med övriga logistikkonsulter inom Sweco bildar vi ett starkt nätverk som jobbar tillsammans med en mängd olika logistikfrågor.

Vi får höra att det särskiljer Sweco att man som konsult i ett tidigt skede får ta fullt ansvar för sina uppdrag. Själva tycker vi inte att det är så konstigt. Om man rekryterar engagerade och ansvarstagande människor som vet vad de sysslar med – då bör de också ha mandatet att göra ett bra jobb.

På Sweco finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling

Din framtida roll

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att, i nära samverkan med kunder

• fördjupa dig i deras verksamhet genom kartläggning och dataanalys

• föreslå och utvärdera lösningsförslag i nära dialog med leverantörer

• medverka vid implementation av lösningsförslag med syfte att effektivisera logistikflöden

Projekten spänner över process-, teknik och verksamhetsutveckling och våra kunder är allt fram stora lagerverksamheter, till tillverkande verksamheter inom t.ex. fordons- eller läkemedelsindustrin.

Ledarskapet

Jag tror på ett coachande ledarskap, ett ledarskap som bygger på förtroende och tillit där individerna har stor möjlighet att själva påverka och agera. Bästa resultaten får vi när vi använder allas kompetenser och samarbetar, därför är det viktigt att vi hjälps åt i gruppen, ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll som ledare är att stötta i detta.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att driva projekt inom verksamhetsutveckling och logistik, gärna i gränslandet mellan process, automation och IT. Du har med dig kunskap inom lagerlogistik, lagerautomation och IT kopplad till logistik, t.ex. WMS. Vi tror att du är utbildad civilingenjör, civilekonom eller motsvarande.

Vem är du?

Du blir motiverad av att ansvara för affären och att driva den från början till slut, har fallenhet att etablera affärsrelationer med olika personligheter och utifrån skiftande förutsättningar.
Som logistikkonsult är det naturligt att du själv med hjälp av ditt kontaktnät kan skapa egna affärer till dig själv och till gruppen. Att vilja utveckla dig själv och samtidigt vara en del av avdelningens och Swecos utveckling är en självklarhet för dig.

Ansökan

Intervjuer och urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Sweco eller om rollen som Logistikkonsult är du välkommen att kontakta mig på LinkedIn, mail eller telefon.

Simon Berndt, Gruppchef
simon.berndt@sweco.se
0732-491529

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej